Statiunea Amara Tratament Pensionari

Amara este localizata in zona de sud a tarii la doar 7 km de slobozia orasul resedinta al judetului ialomita. Sejur tratament balnear 2020 in statiunea amara hotel ialomita pachet servicii turistice tratament balnear 2020.

Cazare Amara Oferte Tratament Balnear In Statiunea Amara

Bun venit pe www tratamentbalnear ro ghidul staţiunilor de tratament balnear din românia.

Statiunea amara tratament pensionari. Tratament balnear consultația inițială a medicului primar bft. 0243 266 259 0243 266 260 0243. Mic dejun sau demipensiune sau pensiune completa.

Statiunea amara este locul unde dr. 1 amara ialomita hotel parc amara este situat in mijlocul naturii inconjurat de parcul ce duce spre plaja privata amenajata cu terase dusuri sezlonguri pe malul lacului. Statiunea balneoclimaterica amara judetul ialomita statiune de tratament balnear avand ca principal factor terapeutic natural lacul amara cu namol sapropelic.

Statiunea balneara amara a fost atestata documentar inca de pe vremea lui matei basarab si a inceput sa functioneze in 1892. Sectiile de tratament statiunea amara factori terapeutici amara proceduri si baze de tratament. Bilete tratament pensionari ialomita bilete tratament statiunea amara amara cea mai solicitata statiune balneara din tara perla baraganului a reusit sa ia fata multor statiuni de renume din tara cum ar fi moneasa buzias sau olanesti datorita calitatii serviciilor oferite si mai ales proprietatilor deosebite ale namolului din lac.

Baza de tratament a statiunii amara ofera o gama variata de proceduri. Hotel parc amara sejur 5 nopti cazare cu masa fisa cont 250 lei persoana sejur 5 zile de tratament balnear a cate 4 proceduri zi persoana consultatie medicala gratuita hotel parc amara. 1 procedură de bază băi cu nămol la cadă băi cu apă minerală la cadă.

Fie că aveţi nevoie de un centru balnear din motive medicale sau doriţi doar să vă relaxaţi la spa acum vă puteţi informa şi consulta oferta staţiunilor de tratament balnear din românia într un singur loc. Cazare amara tratament oferte cazare minim 6 nopti masa mic dejun demipensiune sau pensiune completa tratament balnear si consultatie medicala in bazale de tratament din unitatile hoteliere specializate. Statiunea de tratament balnear si recuperare a capacitatii de munca amara.

Bai calde cu namol impachetari cu namol cataplasme cu namol cure interne cu ape minerale electroterapie si hidroterapie. Cazare 5 nopti sau 12 nopti. Amara este o statiune balneoclimaterica fiind situata in judetul ialomita in sud estul romaniei in estul campiei romane pe malul de nord vest al lacului amara la numai 7 km distanta.

Lacului nr 1 amara jud. Cazarea in statiunea amara se face in hoteluri de 3 stele cu baze de tratament proprii cum ar fi hotel lebada hotel ialomita hotel parc. Ionescu calinesti a semnat certificatul de nastere a pell amarului.

Marea neagra este la doar 120 km distanta iar delta dunarii la 130 km.

Cazare Amara Oferte Tratament Balnear In Statiunea Amara

Bilete De Tratament Pentru Pensionari In Ce Staţiuni Au Fost Alocate Locuri De Cazare

Oferta Tratament Balnear 2020 Amara Hotel Parc

Sute De Pensionari La Tratament Balnear In Ce Staţiuni Se Oferă Sejururile

Sejur Tratament Balnear 2020 In Amara Hotel Ialomita

Staţiunea Amara S A Redeschis Pentru Tratamente Balneare Romania Radio Romania Actualităţi Online

Cazare Cu Tratament In Statiunea Amara

Cazare Amara Oferte Tratament Balnear In Statiunea Amara

Sejur Tratament Balnear 2020 In Amara Hotel Ialomita


You have just read the article entitled Statiunea Amara Tratament Pensionari. You can also bookmark this page with the URL : https://malayharmi.blogspot.com/2021/01/statiunea-amara-tratament-pensionari.html

Belum ada Komentar untuk "Statiunea Amara Tratament Pensionari"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel